Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 11:35
0

SRAMNI NAPADI NA KAPITENA SRBIJE! Šta radi taj Tadić? Da li je on SAOBRAĆAJAC?

Srpski fudbaler Dušan Tadić je kapiten i živa legenda Ajaksa. On je več pet godina najbolji igrač ovog tima i učestvovao je u preko 200 golova "kopljanika", ali sve su glasniji oni koji ne cene dovoljno čoveka koji je u poslednjih pola decenije navijačima doneo mnogo radosti.

Ajaks je u krizi i sve je dalje od titule. Nakon što su izgubili derbi protiv Fejnorda (3:2), remizirali su protiv Go Ahed Iglsa i to zbog toga što nije funkcionisala VAR tehnologija, pa im je čist gol Muhameda Kudusa poništen, a meč završen 0:0.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić se sve češće nalazi na meti kritika u Holandiji, a sada se na njega okomio Kenet Perez, bivši fudbaler „kopljanika“.

– Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao… –  ironičan i besan je bio Kenet Perez na holandskoj televiziji.

Kes Kvakman, bivši holandski fudbaler je bio sa njim u emisiji i tom prilikom je poručio da je čuo da se Tadić „umorio od pokazivanja“ svojim saigračima gde da stoje i da u jednom trenutku nije više znao ni gde je njegovo mesto na terenu.

Tužno je da se ovako ljudi „okome“ na čoveka koji je godinama srce i duša tima, ali moraće Tadić da se izbori sa malicioznim komentarima.

Osim Tadića, sa napadima u Engleskoj i Italiji se suočavaju naši igrači Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, ali oni su u nekoliko navrata poručili da su fokusirani na teren i da daju maksimum da doprinesu ekipi.

BESNI NA MESIJA Bio je najveća zvezda po dolasku u PSŽ, a sada je Argentinac meta navijača
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter