Izvor: Kurir.rs
17.08.2023 u 22:45
1

TEK JE STIGAO U INTER, A NAVIJAČI SU POLUDELI ZA NJEGOVOM SESTROM: Ona je prava lepotica, Davidu neće biti lako

Inter iz Milana ovog leta doveo je nekoliko pojačanja, a jedan od onih koji bi trebalo da donese kvalitet je i Davide Fratezi.

Momak koji igra na mestu centralnog veznog igrača stigao je na jedngodišnju pozajmicu iz Sasuola vrednu 6.000.000 evra na stadion „Đuzepe Meaca“. Davide Fratezi ima 23 godine i ukoliko zadovolji menadžment „nero-azura“ Inter će na kraju sezone moći da ga otkupi za 25.000.000 evra.

Na stranu fudbalski kvaliteti plavokosog veznog igrača u koje ne treba sumnjati, ali u žižu italijanske javnosti nije došao zbog fudbala, već zbog svoje sestre. Njih dvoje bukvalno se ne skidaju sa naslovnica novina i portala proteklih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara👧🏼 (@chiarafrattesiii)

Naime, Davide Fratezi ima mlađu sestru Kijaru koja je prava lepotica. Seksepilna plavuša putem društvenih mreža svoje pratioce svaki dan obraduje sa po kojom provokativnom fotkom.

Zanosna Kijara Fratezi (21) ne krije lepotu, a nedavno je stavila silikone u grudi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TEK JE STIGAO U INTER, A NAVIJAČI SU POLUDELI ZA NJEGOVOM SESTROM: Ona je prava lepotica, Davidu neće biti lako”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter