Izvor: BSC HAPPY
25.04.2023 u 08:29
0

UPRAVA PARTIZANA DOBILA ULTIMATUM! Crno-beli nastavljaju da posrću, a rukovodioci ratuju!

Čelnici sportskog društva, na čelu sa Ostojom Mijailovićem, zatražili su od predsednika fudbalske sekcije Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure da napuste klub do 3. maja, inače će im uvesti prinudnu upravu.

Čelnici Jugoslovenskog sportskog društva Partizan dali su ultimatum rukovodiocima fudbalske sekcije da do 3. maja podnesu ostavke i raspišu izbore, jer će u im u suprotnom uvesti prinudnu upravu, saznaju mediji.

Fudbalski klub je u potpunom rasulu, budući da beleži najgore rezultate u poslednjih 30 i nešto godina i sad je pod znakom pitanja plasman u Evropu naredne sezone. Osim toga, izvor blizak crno-belima tvrdi da igračima mesecima kasne primanja i da je atmosfera u ekipi očajna.

S tim u vezi, Mijailović je za 3. maj zakazao sednicu upravnog odbora sportskog društva maltene sa samo jednom tačkom dnevnog reda – kako preuzeti fudbalski klub.

– Najbolje bi bilo da Vučelić i Vazura sami shvate da su upropastili klub i da odu bez pravljenja cirkusa. Ukoliko ne budu hteli da se sklone dobrovoljno, moraćemo da pribegnemo nekim nepopularnim merama. Za 3. maj zakazana je sednica upravnog odbora Sportskog društva Partizan, koja će razmatrati dve opcije. Prva je da automatski uvede prinudnu upravu fudbalskom klubu. Druga je da se Vučeliću i Vazuri uputi javni apel da u roku od dve nedelje raspišu izbore, koje bi pripremala radna grupa. Nadamo se da će poslednji katastrofalni rezultati, opšte nezadovoljstvo u klubu, kao i protesti navijača, konačno otrezniti Vučelića i Vazuru i da će sami napustiti fotelje kako bismo spasli Partizan – rekao je naš izvor upućen u dešavanja.

PROBLEMIMA U HUMSKOJ NE NAZIRE SE KRAJ! Duljaj se hvata za glavu, jedan od glavih aduta „Parnog valjka“ PRESKAČE „večiti derbi“!

Tokom jučerašnjeg dana održan je niz sastanaka u Humskoj kako bi se gasila vatra koja bukti na sve strane. Nakon poraza od Čukaričkog (1:0) u meču 1. kola plej-ofa Superlige, trener Igor Duljaj javno je rekao da je spreman da se preispita njegova odgovornost i da nema ništa protiv da ode iz kluba.
Prema rečima našeg izvora, pomoćni trener Albert Nađ i Igor Duljaj na sastanku sa upravom tražili su da se preispita odgovornost i ostalih u klubu.

– Duljaj nema moć nikog da smenjuje, ali ima pravo da ode i ne bude deo ovakvog Partizana. Rekao je da odavno nije bilo težeg momenta i da je spreman da preuzme svoj deo odgovornosti, ali i da su ostali iz kluba dužni da preuzmu odgovornost svako za svoje postupke. Duljaj i Nađ su poručili upravi da igrači nisu jedini krivci za trenutni fijasko u Partizanu, već da je celokupna atmosfera veoma loša. Posle višečasovnog sastančenja, svi su „spustili loptu“, tako da klub, makar za sada, neće napustiti niko – zaključuje naš izvor.

Igrači nisu krivi

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj indirektno je potvrdio naša saznanja jer je takođe skinuo odgovornost sa igrača zbog očajnih rezultata.

– Poznajem Igora Duljaja, znam koliko voli Partizan i znam da neće ostaviti klub na cedilu. Kad je reč o igračima, činjenica je da igraju loše, ali kao bivši sportista čista srca mogu da kažem da znam da se bore lavovski. Verujem da će doći bolji dani. O svemu ostalom ne mogu da pričam – kazao je Kralj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter