Izvor: Alo.rs
27.10.2021 u 17:26
0

USTAŠKI PERFORMANS NAVIJAČA DINAMA: Vikali „Živela NDH“ u srpskom selu, pretili klanjem Srba

Navijači Dinama iz Zagreba poznati su po skandaloznim pokličima kao i veličanjem ustaške tvorevine NDH, u okviru koje je izvršen genocid nad Srbima, koji su uz Jevreje i Rome masovno ubijani u koncentracionim logorima.

PROČITAJTE JOŠ: Trener Bajerna zaražen koronom!

Ovoga puta ustaški pir viđen je na utakmici hrvatskog kupa protiv BSK-a u Bijelom brdu, koje je inače selo u kojem je prema poslednjem popisu većina od 1961 stanovnika srpske nacionalnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Od prvog dana ne pričaju, ne dodaju loptu jedan drugom: RONALDO NE PODNOSI OVOG SAIGRAČA!

Bio je to motiv više huliganima iz Zagreba da istaknu svoju ekstremnu stranu veličanjem zločinačke tvorevine, što su u prošlosti radili i na nekim evropskim utakmicama.

– Hrvatska mati me rodila, hrvatska zemlja othranila, Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, živjela NDH – pevali su BBB, koji su takođe na repertoaru imali i anti-srpske pesme, pa se iz njihovih grla čula skandalozna pesma „Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati“.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter