Izvor: BSC Happy
20.04.2023 u 22:52
0

LIGA EVROPE LIGA EVROPE Sve je gotovo svuda – sem u RIMU! Rolerkoster „vučice“, imamo trojicu polufinalista

Večeras ćemo saznati polufinaliste Lige Evrope nakon revanš susreta Rome i Fejenorda, Rojal Uniona i Leverkuzena, Sevilje i Junajteda, te Sportinga i Juventusa. Dešavanja sa svih tih terena možete da pratite u kombinovanom uživo blogu BSC HAPPY

SEVILJA – MANČESTER JUNAJTED 1:0

Sastavi:

Sevilja: Bono, Navas, Bade, Markao, Akunja, Gudelj, Fernando, Rakitić, Lamela, Okampos, En Nesiri.

Mančester junajted: De Hea, Van Bisaka, Megvajer, Lindelof, Dalo, Kazemiro, Sabicer, Eriksen, Sančo, Entoni, Marsijal.

82.minut – GOOOOLL! PA DA LI JE OVO MOGUĆE? Nakon Megvajera, nestvaran kiks pravi i De Gea, koji je istrčao i dodao lopte direktno u noge En Nesiriju, koji je „ni kriv ni dužan“ došao do drugog gola večeras.

47.minut – GOOOOOL! Možda nije uspela u prvom poluvremenu, ali početkom drugog definitivno jeste – Sevilja duplira prednost! Strelac je Loik Bade, koji je nakon kornera bio najviši u skoku i pogodio za 2:0.

42.minut – GOL! Ili ipak ne? Zatresao je mrežu Junajteda sada i Lukas Okampos, ali je nakon gledanje VAR-a odlučeno da se Lamela nalazio u ofsajd poziciji pre nego što je ubacio loptu u kazneni prostor. Ostaje 1:0.

28.minut – Prva izmena na meču: Umesto Markaa, koji je doživeo povredu, na terenu je Suso.

20.minut – Uprkos tome što je Junajted imao nekoliko situacija pred golom domaćih u dosadašnjem delu utakmice, Sevilja je opasniji rival. Ponovo je En Nesiri imao situaciju pred golom De Gee, ali je ovoga puta bio neprecizan.

8.minut –  GOOOOOLLL! Vodi Sevilja nakon početničke greške Megvajera! Prosledio je De Gea loptu svom štoperu, ali je ovaj istu izgubio samo sekundu kasnije, kada je njegovo dodavanje presekao Lukas Okampos. Argentinac je uposlio En Neserija koji je pogodio za 1:0!

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

 

Sevilja: Bono, Navas, Bade, Markao, Akunja, Gudelj, Fernando, Rakitić, Lamela, Okampos, En Nesiri.

Mančester junajted: De Hea, Van Bisaka, Megvajer, Lindelof, Dalo, Kazemiro, Sabicer, Eriksen, Sančo, Entoni, Marsijal.

90.minut – GOOOOOOOOOOOLLLL! PAOLO DIBALA ZA 2:1! Postiže Argentinac pogodak u sudijskoj nadoknadi i najverovatnije vodi ovaj meč u produžetak!

81.minut – GOOOLL, GOOOLL, GOOOOLL! Kakav rolerkoster u samo tri minuta na Olimpiku, gde je gol Kristantea poništen zbog faula, a samo minut kasnije Igor Paiksao donosi izjednačenje gostima iz Roterdama!

8.minut – GOOOOOLLL! Vodi Sevilja nakon početničke greške Megvajera! Prosledio je De Gea loptu svom štoperu, ali je ovaj istu izgubio samo sekundu kasnije, kada je njegovo dodavanje presekao Lukas Okampos. Argentinac je uposlio En Neserija koji je pogodio za 1:0!

Sporting: Adan, Diomande, Koates, Inasio, Ugarte, Morita, Santos, Esgajo, Trinkao, Gonkalves, Edvards.

Juventus: Šćešni, Danilo, Bremer, Aleks Sandro, Lokateli, Rabio, Mireti, Kvadrado, Kijesa, Di Marija, Vlahović.

38.min – GOOOOL! Leverkuzen sada ima ubedljivu prednost i nalazi se nadomak polufinala Lige Evrope! Duplira prednost „farmaceuta“ Mičel Baker.

9.minut – GOOOOOL! Vodi Juventus u Lisabonu! Podebljao je prednost „stare dame“ iz prvog meča Adrijen Rabio, te sada ekipa iz Torina ima prednost od 2:0 u ukupnom rezultatu.

Roma: Patrisio, Zalevski, Smoling, Ljorente, Manćini, Spinacola, Matić, Vajnaldum, Kristante, Pelegrini, Beloti.

Fejenord: Bilov, Gertruda, Hanko, Trauner, Hartman, Vifer, Kokču, Šimanski, Idrisi, Jahanbakš, Himenes.

1.minut – Utakmice su počele.

Uoči meča

Revanš mečevima četvrtfinala večeras se nastavlja Liga Evrope. Pa koliko se u ovoj fazi Lige šampiona znalo ko ide dalje, ovde se uopšte ne naziru polufinalisti. Šanse za prolazak dalje maltene su podjednake, što nam govore rezultati prvih mečeva: Fejenord – Roma 1:0, Leverkuzen – Rojal Union 1:1, Mančester junajted – Sevilja 2:2 i Juventus – Sporting 1:0.

Sada će biti obrnuta domaćinstva, taman toliko da poražene ekipe koliko-toliko anuliraju minimalni zaostatak, a oni s nerešenim ishodom da još više najave neizvesnot.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter