Izvor: BSC HAPPY
27.04.2023 u 20:30
0

TSC SAVLADAO ČUKARIČKI, nova drama za drugo mesto!

TSC se vratio na drugo mesto tabele Superlige Srbije tako što je u drugom kolu plej-ofa nacionalnog prvenstva na svom stadionu savladao Čukarički sa 1:0 (0:0).

TSC BAČKA TOPOLA – ČUKARIČKI 1:0

Sastavi:

TSC: Ilić, Cvetković, Antonić, Stojić, Ćalušić, Petrović, Cvetinović, Đakovac, Ilić, Jovanović i Ratkov.

Čukarički: Belić, Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić, Kovač, Docić, Ivanović, Lučić, Tomović i Badamosi.

Kraj utakmice.

88.minut – Novi pokušaj Čukaričkog koji ide preko gola. Ništa ne idu od noge ekipi sa Banovog brda. Mnogo toga su imali, ali je sve bilo jalovo. Moralo je danas mnogo bolje, ali treba imati u vidu da su u četiri dana imali dva duela sa Partizanom.

70.minut – Igrao se Ilić, ali je imao sreće. Nije smeo toliko dugo da ima loptu u nogama, Badamosi je „osetio“ da treba da napadne, ali je napravio prekršaj.

61.minut – GOOOOOOOOOL! Nemanja Petrović! Odlično je ponovo centrirao Jovanović sa desne strane, oštru loptu je poslao po pet metara, levi bek je utrčao u kazneni prostor i zakucao loptu u gol za veliko slavlje!

56.minut – OPET PREČKA! Ovoga puta je opet Jovanović, ali na levoj strani, izbegao ofsajd, a onda centrirao za Ratkova koji je po drugi put za 10 minuta pogodio prečku.

52.minut – Probao je i Čukarički da odgovori, i to preko Ivanovića koji je prevario čuvara, ali je isuviše bio iskosa da po zemlji savlada Ilića.

47.minut – PREČKA! Centaršut Jovanovića sa desne strane iskoristio je Ratkov koji je neometano sa nekoliko metara skočio, šutirao glavom i pogodio okvir gola. Gužva je nastala u petercu, a Čukarički je uspeo da se odbrani.

46.minut – Počelo je drugo poluvreme.

45.minut – Kraj prvog poluvremena.

40.minut – TSC je tako blizu gola. Neverovatno kako su kružili fudbaleri domaćina oko gola Čukaričkog, Belić je morao da brani udarac Ratkova glavom, i to je za sada bila najbolja šansa u prvom poluvremenu.

33.minut – Docić silovito, ali gola nema. Lučić je zaplesao, prvo asistencijom za Tomovića čiji šut je izblokiran, a potom i za kapitena Čukaričkog koji se namestio i opalio, ali je lopta otišla malo preko prečke.

31.minut – Opet šansa za TSC. Posle kornera je probao glavom Antonić, ali je iz izgledne pozicije loše zahvatio loptu. Morao je domaćin da odradi mnogo bolji posao u ovom napadu.

25.minut – Novi napad i nova prilika. Opet sa distance, ovoga puta Đakovac je uputio silovit udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je ona proletela pored gola. Na drugoj strani Čukarički je totalno van svoje igre.

18.minut – Prvi pokušaj na meču. Cvetković je sa ivice kaznenog prostora probao da uhvati volej, ali je poslao loptu na tribine. TSC igra slično kao protiv Zvezde, visoko su izašli i traže poziciju po bokovima. Međutim, Čukarički je odlično zatvorio i Partizan u tom segmentu, pa slično igraju i u Bačkoj Topoli.

10.minut – Nema lepote fudbala. Možda mnogo i očekujemo od ovog duela koji recimo Čukaričkom donosi veliku prednost u odnosu na pratioce, naravno ukoliko pobede. Sa druge strane, TSC ima imperativ pobede zbog trke za to drugo mesto.

15.minut – Veoma loš fudbal za staonu TSC u Bačkoj Topoli. Tsc nosi imperativ pobede.

5.minut – Za sada lopta u nogama domaćina, bez neke nekih šansi. Tvrda borba na sredini terena.

1.minut – Utakmica je počela. Tribine sasvim solidno popunjene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter