Izvor: Sportal.rs
27.04.2023 u 17:21
0

VELIKI POVRATAK MESIJA: sastanak je trajao 75 minuta

Čelnici Barselone i La Lige održali su sastanak u jednom madridskom restoranu, a tema je bila - povratak Lionela Mesija u špansko prvenstvo. Već duže vreme se spekuliše o Barsinom drugom dovođenju najboljeg fudbalera sveta, međutim koliko je to zaista realno?!

U avgustu će biti dve godine otkako je Barselonina ikona napustila klub i potpisala ugovor za Pariz Sent Žermen. Ugovor s PSŽ važi do kraja sezone i glasine o njegovom povratku na Kamp Nou sve su češće, pa čak i nezvanično potvrđene u klubu. Ipak, problem su finansije, klub ima finansijskih problema.

Otuda je održan sastanak čelnika Barselone i La lige, koji je trajao sat i 15 minuta, a na kojem su klub predstavljali sportski direktor Mateu Alemani i Feran Olive, čovek zadužen za finansije u klubu. Havier Gomez, generalni direktor La Lige, i Oskar Majo, izvršni direktor takmičenja, bili su s druge strane stola.

Sastanak je prvi napustio Majo, nakon njega Gomez, a Alemani i Olive ostali su u restoranu još dva sata kalkulirajući što je potrebno za povratak Mesija, pišu mediji.

Iako je Alemani kasnije sve opisao tek kao „neformalni ručak“, španski mediji ističu da ovo označava povratak Mesija u Barselonin dres. Klubu je samo bio potreban blagoslov La Lige i čini se da ga je i dobio. A povodom su upravo finansije.

Šta će na sve ovo reći ljudi iz Reala, ostaje da se vidi.

FSS PONOVO KAZNIO PARTIZAN! Crno-beli bez podrške u mečevima odluke za Evropu!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter