Izvor: BSC HAPPY
04.03.2023 u 12:01
0

VELIKI GEST RONALDA: Usrećio dečaka spašenog posle zemljotresa (VIDEO)

Pobedu Al Nasra u utakmici protiv Al Batina u šampionatu Saudijske Arabije pratio je jedan poseban gost na tribinama.

Preokret ekipe za koju igra Kristijnao Ronaldo od 0:1 do 3:1 golovima u sudijskoj nadoknadi uživo je gledao sedmogodišnji dečak Nabil Saed, koji je izvučen iz ruševina posle razornog zemljotresa koji je početkom februara pogodio jug Turske i Siriju i u kojem je život izgubilo više od 50.000 ljudi.

Odlazak u Saudijsku Arabiju i gledanje utakmice u kojoj igra Ronaldo bila je njegova velika želja koju je podelio sa spasilačkim timom iz te zemlje.

Video u kojem o tome govori pojavio se na društvenim mrežama sredinom februara, a ubrzo je na njega odgovorio Turki Alašik, prvi čovek zadužen za organizaciju velikih manifestacija u Saudijskoj Arabiji.

„Sine, ti i tvoja majka ste dobrodošli. Ko može da mi pomogne dođem do njega?“, upitao je na Tviteru, a u petak objavio novi sa dolaskom Saeda u Saudijsku Arabiju.

Ubrzo se javio i predsednik Al Nasra Musali al-Muamar sa porukom:

„On i njegova porodica su dobrodošli na sledeću utakmicu.“

Pre meča Nabil je upoznao Kristijana i tako je njegova velika želja ispunjena.

OVO ĆE DA GA ZABOLI! Sprema se PRECRTAVANJE RONALDA! Evo ko će biti novi kapiten Portugala!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter