Izvor: TELEGRAF.RS
30.08.2023 u 12:54
1

„TEŠKA SRCA I MIRNE SAVESTI – VIŠE NE MOGU“: Milorad Vučelić podneo ostavku u Partizanu pred revanš protiv Nordšjelanda

Milorad Vučelić podneo je ostavku na mestu predsednika FK Partizan.

Vučelić je na mestu predsednika Partizana od 2017. godine, a sada je usled nezadovoljstva navijača odlučio da se povuče.

Podsetimo, najvatreniji navijači Partizana od starta sezone ne dolaze na utakmice crno-belih u Humskoj, dok idu samo na gostovanja.

Za četvrtak su najavili i veliki protest protiv uprave kluba na dan kada Partizan igra protiv Nordsjelanda revanš meč, gde su u prvom duelu u Danskoj poraženi sa 5:0.

SELEKTOR DONEO ODLUKU: Piksi objavio širi spisak

Dugogodišnji prvi čovek kluba iz Humske odlučio je da se povuče dan pre revanš utakmice baraža za plasman u Ligu konferencije protiv Nordšjelanda.

Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali – naveo je Vučelić.

Vučelić je predsednik Partizana bio od 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika.

Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016/2017, a crno-beli su u još tri navrata podizali trofej Kupa Srbije – 2017, 2018 i 2019. Za vreme Vučelićevog mandata Partizan je dva puta igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije. U najmlažem evropskom klupskom takmičenju izborena su dva učešća u eliminacionoj fazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„TEŠKA SRCA I MIRNE SAVESTI – VIŠE NE MOGU“: Milorad Vučelić podneo ostavku u Partizanu pred revanš protiv Nordšjelanda”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter