Izvor: SPORTSKI ŽURNAL
31.08.2023 u 11:33
1

ŠTA ČEKA PARTIZAN: Miloš Vazura o narednim koracima u Humskoj

Fudbalski klub Partizan ostao je u sredu bez predsednika, pošto je dan uoči revanš meča sa Nordsjelandom, u plej-ofu za Ligu konferencija, Milorad Vučelić podneo ostavku na svoju funkciju. O odluci svog doskorašnjeg saradnjika oglasio se generalni direktor kluba iz Humske, Miloš Vazura.

Crno-belima večeras samo pravo čudo može doneti evropsku jesen, pošto su iz Danske poneli zaostatak od ogromnih 5:0.

Mnoge zanima koji će biti sledeći potezi uprave, nakon Vučelićeve ostavke, a tim povodom oglasio se i generalni direktor kluba iz Humske, Miloš Vazura, koji je govorio o promenama u crno-belom taboru.

„TEŠKA SRCA I MIRNE SAVESTI – VIŠE NE MOGU“: Milorad Vučelić podneo ostavku u Partizanu pred revanš protiv Nordšjelanda

Predsednika bira Skupština, a rok za njeno održavanje je mesec dana. Statutom je predviđeno da članovi Skupštine na prvoj narednoj sednici razrešuju dužnosti predsednika, koji je prethodno podneo ostavku i bira novo rukovodstvo – rekao je Vazura.

Fudbaleri Partizana večeras od 21 sat igraju protiv Nordsjelanda revanš meč plej-ofa Lige konferencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠTA ČEKA PARTIZAN: Miloš Vazura o narednim koracima u Humskoj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter