Izvor:
03.11.2017 u 08:22
0

VUJADIN SAVIĆ: Verujem, možemo da prođemo grupu!

Posle ovako odigranog meča verujem da grupu možemo da prođemo kao drugoplasirani, rekao je Savić

Fudbaleri Crvene zvezde su do ogromnog boda u Londonu protiv Arsenala (0:0) u četvrtom kolu Lige Evrope došli hrabrom igrom, a mogli su i do pobede da su iskoristili samo jednu od mnogobrojnih šansi.

Vujadin Savić je propustio jednu od najboljih prilika, jer je u 36. minutu lopta posle njegovog šuta glavom završila na prečki.

– Ostaje žal zbog gola, video sam loptu u mreži i počeo sam da se radujem, ali šta da se radi… Posle ovako odigranog meča verujem da grupu možemo da prođemo kao drugoplasirani. Ovakvu generaciju Zvezda dugo nije imala. Imali smo sjajnu podršku oko 3.000 navijača, hvala im na sjajnoj podršci. Ubeđen sam da bi ih bilo i više da su mogli da dobiju više karata – rekao je Savić.

Damjan Le Talek rekao je da ostaje žal za pobedom.

"Ipak, ovo je veliki bod. Arsenal je sjajan tim, kada se sve podvuče uradili smo nešto fantastično. Iskreno, još važnija utakmica nas čeka u Belorusiji. Pokazali smo karakter i da možemo da igramo sa svima", rekao je Le Talek.

Golman Zvezde Milan Borjan rekao je da ekipa nije imala sreće u Londonu, ali da je odigrala odlično i da se nada plasmanu u drugu fazu.

"Igrali smo odlično, pokazali kako se igra za klub. U svaku utakmicu ulazimo da osvojimo tri boda, a tako i danas, ali nismo imali sreće u ove dve utakmice protiv Arsenala.Nadam se da ćemo imati u naredne dve i da ćemo proći grupu. Okrećemo se prvenstvu, važno je da se oporavimo što pre i da u Nišu osvojimo tri boda", naveo je on.

Zvezda će u petom kolu 23. novembra igrati u Belorusiji protiv BATE Borisova.

"Protiv BATE-a bi trebalo da prodjemo dalje sa tri boda. Moramo dobro da se koncentrišemo i spremimo i donesemo u Beograd tri boda", rekao je golman crveno-belih.

On je naveo i da je prečku Savića "video u golu", ali i da je kod šanse Džeka Vilšira mislio da će biti pogodak i pohvalio je saigrača Damjana Le Taleka što je dobro intervenisao.

"Cela ekipa se razume, dobro funkcionišemo. Trener (Vladan Milojević) je to dobro 'skockao'. Kada je Zvezda igrala ovako kao što mi sada igramo… Ovo je istorijska generacija i mislim da zvezdaška javnost treba da bude ponosna na nas", ocenio je Borjan.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda – Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter