Izvor: Mozzartsport.com
10.05.2023 u 16:52
0

ŽOZE MURINJO O FRANCUSKOM KLUBU: Ako je PSŽ zvao, nije me pronašao

Žoze Murinjo samo se nasmejao na glasine o prelasku u pariski klub…

Gospodin specijalni, Gospodin posebni, a od danas i – Gospodin nedostupni.

Kristofu Galtijeu je odzvonilo na Parku prinčeva, arapski vlasnici su se bacili u potragu za novim trenerom i jedna od zamisli je Žoze Murinjo. Nedeljama unazad spekuliše se da sportski sektor Pari Sen Žermena ispituje teren i da su prvi kontakti napravljeni. Portugalac je sve demantovao.

Telefon je možda i zvonio, ali niko se nije javio. Veza na relaciji Pariz – Rim nije uspostavljena.

„Ako su zvali, nisu me pronašli“, grohotom se Žoze Murinjo nasmejao na glasine i odbracio mogućnost prelaska u pariski klub.

Ko ga ne zna, skupo bi ga platio.

Više od ičega voli Posebni da bude u centru pažnje. Konferencija uoči prvog polufinalnog meča sa Bajer Leverkuzenom u Ligi Evrope bila je savršena prilika da se ponovo naširoko priča o portugalskom egocentriku, ali i da rastereti ekipu i dodatno relaksira atmosferu.

GOL SITIJA NEREGULARAN, ALI VAR NIJE SMEO DA SE OGLASI: Razrešena dilema gola Građana u Madridu! (VIDEO)

Sa Romom ima ugovor do leta 2024. godine, a da li će do tada i ostati – ko zna. No, pre nego što se tokom transfer pijace podgreju priče o odlasku u Pari Sen Žermen kako bi umirio zvezde i zvezdice, i možda postao dostupan, ima u Večnom gradu nedovršena posla.

Jedan evropski trofej sa rimskim klubom je prigrlio, ušao je pod kožu navijačima, a novim bi se etablirao među najuspešnije trenere Đalorosih. Za tako nešto moraće da preskoči Bajer predvođen Ćabijem Alonsom, koga je trenirao, a u potencijalnom finalu protivnik Rome biće Juventus ili kraljica takmičenja – Sevilja.

„Bajer spada među timove koji najefektnije izvode kontranapade u Evropi. Veoma su opasni kada se brane i čekaju da protivnik izgubi loptu. Kada do toga dođe, teško ih je zaustaviti. Imaju mnoštvo igrača koji se munjevito transformišu i odlično napadaju prostor“.

Žoze Murinjo imao je osmeh na licu, izlaganje je započeo u šaljivom tonu, ali ima i briga. Zdravstveno stanje nije najbolje. Paulo Dibala i Žoržinjo Vajnaldum pojavili su se jutros na traningu, međutim, ako je verovati portugalskom strategu, neće startivati u polufinalu.

„Teško je, ne kažem nemoguće, ali jako teško. Ne znam koliko dugo mogu da igraju. Sutra ujutru ćemo videti koliko mogu. Momci daju sve od sebe da se oporave, ali mi pripremamo utakmicu kao da oni neće igrati“, zaključio je Portugalac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter