Izvor:
09.11.2017 u 15:16
0

ZVEZDA KREĆE U NAPAD NA IVANIĆA: To zadovoljstvo će ih koštati 1.000.000 evra!

Crvena zvezda ove zime kreće u pripremu novog tima koji će i naredne sezone pokušati da obezbedi novu evropsku jesen aktuelnom vicešampionu Srbije. Crveno-beli su već naciljali odličnog krilnog vezistu Milana Jevtovića, koji blista na pozajmici u norveškom Rozenborgu, a drugi ozbiljan pik kluba iz Ljutice Bogdana biće vezista BATE Borisova i nekadašnji kapiten Vojvodine Mirko Ivanić.

Ivanić sa beloruskim klubom, koji se ove sezone takmiči u grupnoj fazi Lige Evrope sa Crvenom zvezdom, ima ugovor do kraja 2018. godine, a kako piše Sportki žurnal, obeštećenje za jednog od najboljih igrača ekipe Aleksandra Jermakoviča neće biti manje od 1.000.000. Možda klub sa Borisov Arene bude tražio i više.

Ivanić je na meti večitih rivala Crvene zvezde i Partizana bio na leto 2015. godine, ali je tada kao kapiten Novosađana odbio da pojača jedan od dva najveća srpska kluba, pa je naredne zime otišao u Borisov za obeštećenje od 1.000.000 evra.

Ove sezone Ivanić je odigrao 37 utakmica u svim takimičenjima za BATE Borisov, postigao je šest golova i zabeležio isto toliko asistencija.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter