Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
20.01.2024 u 09:04
0

GENIJALNA MAJSTORIJA JOKIĆA! Nikola jednim potezom nasamario dvojicu igrača! (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su Boston u TD Gardenu, 102:100, uz još jedno sjajno izdanje Nikole Jokića koji je postigao 34 poena, a uz to imao 12 skokova i devet asistencija.

Jokić je ponovo pokazao da je reč o košarkaškom geniju.

Naime, Gordon je na 26 sekundi pre kraja promašio trojku, Tejtum se zaleteo u kontru, promašio polaganje, Gordon je uhvatio loptu i fauliran je na 17 sekundi pre kraja. Dao je prvo slobodno bacanje za 102:100.

S obzirom na to da mu brojke nisu preterano dobre sa penala i da je u tom momentu meča imao samo tri poena, Jokić je odlučio da rizikuje i jednim potezom nadmudrio je Džejlena Brauna i Kristapsa Porzingisa.

UVEK SU IMALI POSEBAN ODNOS: Poslednji zagrljaj Jokića i Milojevića (VIDEO)

U momentu kada je Gordon izvodio drugo bacanje, Nikola je napravio potez ka obruču, dvojica igrača Seltiksa nasela su na to i zaleteli su se. Eron je promašio i trebalo je da ponovi bacanje, ali su sudije tada odlučile da pogledaju snimak. Ustanovili su da su i Braun i Jokić napravili grešku, mada je to razbesnelo navijače Nagetsa.

Zašto? Zato što je sve vreme Tejtum bio unutar linije za tri poena i ako su arbitri već gledali snimak toliko pažljivo, morali su da vide da je došlo do još jednog kršenja pravila i da dodele loptu gostima. Umesto toga su Jokić i Porzingis skakali za loptu koja je završila u rukama domaćeg tima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter