Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 10:28
0

JEZIVE SLIKE ZGROZILE SU CEO SVET: Fudbaler prebio devojku, ona skočila sa 4 metra visine da se spase! (FOTO/UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ)

Užasavajući snimak nasilnog sportiste Šakila Mekdonalda (28) koji brutalno guši i baca na pod svoju devojku, zgrozio je svet.

Na uznemirujućem snimku koji su preneli mediji prikazan je nasilni fudbaler koji je igrao za Derbi Kaunti i Birmingem Siti kako guši svoju devojku Ejmi Bekli (29), a zatim ju je tresnuo na pod nakon noćnog izlaska.

Nakon toga ju je Mekdonald naterao da uđe u taksi, ošamario ju je i ugrizao na putu do kuće. Kada su stigli do njenog stana, napad se nastavio. Onde je nasilni fudbaler gušio Ejmi i toliko je zastrašio da je skočila s balkona, s visine od četiri metra, kako bi mu pobegla. Pritom joj je govorio da će je ‘uspavati‘ dok je na njoj iskaljivao bes. Zadobila je teže povrede, među ostalim i prelome.

Prošle nedelje bivši fudbaler osuđen je na dve godine i osam meseci zatvora nakon što je priznao da je devojci naneo teže telesne povrede i da ju je gušio, izveštava Birmingem mejl. Na suđenju je otkriveno da je Mekdonald 2017. kažnjen zbog sličnog napada na bivšu devojku.

Ejmi, po zanimanju vatrogaskinja, ispričala je da je s fudbalerom izlazila šest nedelja pre nego što ju je napao u Birmingemu u martu ove godine. Ispričala je da ju je Mekdonald pre nasilnog napada ‘bombardovao pažnjom i poklonima‘. Za fudbalera je rekla da ima ‘ličnost dr. Džekila i g. Hajda‘, a tvrdi da je napad usledio nakon izliva ljubomore zbog njenog navodnog ‘flerta‘ sa momkom kojeg poznaje s posla.

Ljubomorni Mekdonald joj je oteo telefon i ključeve, vređao da je ‘lažljivica i ku**a‘ pre nego što je naručio taksi.

Samohrana majka Ejmi tvrdi da joj je pokušao pomoći jedan par prolaznika, ali da ju je on zgrabio i strpao u taksi.

KAO U NAJGOREM KOŠMARU: Iz zida izvukao klupko zmija, sve ogromne, metar dužine

U njezin dom stigli su u jutarnjim satima, a tada je, prema njezinim rečima, incident eskalirao. Snimci nadzornih kamera prikazuju trenutak kada ju je pribio uz ogradu, a potom silovito srušio na pod i bacio se na nju.

– Zgrabio je moj telefon, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Razbio mi je glavu o betonski zid. Tada sam pala na pod, ispričala je.

Usledio je pravi pakao. Nasilnik ju je bacio na krevet i gušio, praveći pauzu tek kada bi ona izgubila svest, da bi joj nakon kratkog vremena opet počeo čvrsto stezati vrat.

– Uspavaću te, ne možeš ništa da učiniš, zapretio joj je.

Kada je izašao iz sobe, Ejmi je nazvala policiju, no nije uspela ništa da izgovori jer se Mekdonald vratio u sobu i opet počeo da je guši.

DULE (13) JE OTIŠAO DA KUPI SOK I VIŠE SE NIJE VRATIO Nasmrt je pretučen u centru BG, to je bio POČETAK TRAGEDIJE njegove porodice – MAJKA SE OBESILA!!! (VIDEO)

– Četiri puta sam pokušavala da dođem do daha. Uspela sam da oslobodim jednu nogu i prebacim nas na pod. Vikala sam ime svog sina, ustala, potrčala kroz dnevnu sobu i kuhinju do balkona. Vrata nisu bila zaključana pa sam skočila s balkona, ispričala je.

Pala je na balkon ispod, a pomogao joj je komšija koji je bio napolju i pušio cigaretu.

Sud u Birmingemu utvrdio je da je Ejmi zadobila ‘niz težih povreda, uključujući dva preloma lakta, povrede lica i povrede ruku i nogu‘.

Nasilni fudbaler na sudu je izjavio da žali zbog događaja i da ima grižu savesti, ali da je te noći zbog alkohola bio rastrojen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter