Izvor: TELEGRAF.RS
05.09.2023 u 12:43
0

KANADA ILI SLOVENIJA? Evo kad Srbija igra polufinale Mundobasketa

Ubedljivim trijumfom nad reprezentacijom Litvanije, košarkaška reprezentacija Srtbije obezbedila je plasman u polufinale Svetskog prvenstva!

Orlovi će tamo igrati protiv boljeg iz duela Kanada – Slovenija koji je na programu u sredu, a polufinale je na programu u petak. Dva su termina, jedan od 10.45, drugi od 14.40 časova. Podsetimo, uglavnom su Amerikanci imali pravo biranja termina i uzimali su ovaj drugi, tako da…

(UŽIVO) SRBIJA – LITVANIJA: Pobeda! Srbija u polufinalu Mundobasketa!

Drugi polufinalni par činiće bolji iz meča Nemačka – Letonija i SAD – Italija, dok Srbiji odgovara da Ameri prođu dalje kako bismo bili bliži Olimpijskim igrama.
Podsetimo, ukoliko SAD dobije Italiju, a Kanada Sloveniju, Srbija će biti jedna od dve najbolje evropske selekcije i istovremeno će čekirati vizu za Pariz.

U slučaju da Slovenci dobiju Kanadu, onda će Srbija i Slovenija u polufinalu međusobno odlučiti ko će direktno na OI, a ko u kvalifikacije. Poraženi će imati još jednu priliku, u borbi za treće mesto, ako SAD opravda ulogu favorita u polufinalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter