Izvor: SPUTNIK
09.02.2024 u 23:34
0

ATP REAGUJE NA OPTUŽBE DA JE NAMEŠTALJKA: Teniseri u ulozi glumaca

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) došla je na sjajnu ideju i napravila emisiju u kojoj se pojavljuju teniseri iz samog vrha zajedno sa Novakom Đokovićem i zvanično objavljuju da su oni zapravo sve vreme u rijalitiju.

Video počinje kadrom u kojem Novak Đoković cepa majicu, a onda Endi Mari objavljuje kako su svi teniseri deo emisije.
Ideja ATP-a bila je da se našale sa svima koji čvrsto veruju da je u sportu sve namešteno, pa su tako teniseri odglumili i opisali kako dobijaju scenario koji moraju da isprate tokom sezone.
„Deo sam ove emisije već 16, 17 godina ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Nešto što pokušavam da uradim sa ovim likom Novaka Đokovića u seriji nisu samo igre i dostignuća, već da napravim poseban lik, posebnu ličnost.
Pokušavam da se ljudi vežu za njega, da napravim istinu o njemu. Šta on misli, šta oseća, šta ga motiviše… da je prava osoba. Nije lako, ali radi posao“, rekao je Novak koji je maestralno odradio glumački zadatak.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter