Izvor: Arenasport.com
16.06.2023 u 09:32
0

DUŠKO IVANOVIĆ nakon drugog poraza: Igra se do tri

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su i u drugom meču finalne serije ABA lige od Partizana 87:78 i sada se ne ne nalaze u dobroj poziciji.

Trener ekipe sa Malog Kalemegdana, Duško Ivanović, istakao je da je njegov tim imao šanse.

„Čestitke Partizana iskoristli su prednost domaćeg terena i vode 2-0, a mi smo igrali bolje u prvom poluvremenu i imali smo šanse da pobedimo utakmicu i mislim da smo pomogli Partizanu sa nekim promašajima i sa padom u odbrani u drugom poluvremenu, ali dobro, igra se do tri i idemo na naš teren i to ne menja naš filing da možemo da pobedimo i osvojimo ABA ligu“, rekao je Duško Ivanović.

KK CRVENA ZVEZDA: Karte za derbi od sutra, najjeftinija 1.000 dinara

Nakon rekapitulacije utakmice trenera, usledio je neki komentar koji se nije dopao isksunom stručnjaku.

„Da idem ja? Imajte malo respekta prema meni, ja imam respekta prema vama. Recite sada još nešto slobodno“, pobesneo je Ivanović.

Posle toga osvnruo se na ono što je falilo Zvezdi da pobedi.

„Nama je večeras falio taj dobar završetak, imali smo par promašenih zicera i zaboravili da utakmica traje 40 minuta“, kaže Zvezdin trener.

Dodao je i da ne sme da postoji sumnja mešu njegovim pulenima.

„Verujem igračima, strašno im verujem i znam kako igraju i znam da možemo da pobedmo Partizan i to iskreno mislim. Ako neko hoće da osvoji titulu on ne sme da ima sumnju ni ja ni moji igrači i mi ni nemamo sumnju“, poručio je crnogorski stručnjak.

Za kraj, rekao je da će sitni detalji prelomiti meč u nedelju.

„Mislim da se dosta dobro poznajemo i igrali smo već sedam utakmica i neki sitni detalji će odlučiti utakmicu,a sad da ne ulazimo u detalje i sigurno ćemo nešto promeniti i mi i Partizan kako bi bilo bolje“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter