Izvor: Happy BSc Portal/Kurir.rs
19.01.2024 u 08:40
0

EMOTIVNI GEST GOLDEN STEJTA: Na dvorani Voriorsa osvanula fotografija posvećena Dejanu Milojeviću

Gest koji jasno pokazuje koliko su poštovali srpskog stručnjaka.

Golden Stejt Voriorsi odali su počast prerano preminulom srpskom treneru i legendarnom košarkašu Dejanu Milojeviću.

Na velelepnoj dvorani „Čejs centar“ u San Francisku osvanula je ogromna fotografija Milojevića sa crnom pozadinom na koj je ispisano njegovo ime i prezime i inicijali u srcu.

– Apsolutno smo slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića. Ovo je šokantna vest i velika tragedija za sve koji su povezani sa Voriorsima i izuzetno težak momenat za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim – poručili su iz kluba nakon stravične tragedije koja se dogodila u Solt Lejk Sitiju.

„DEKI JE ODRASTAO PORED MENE“: Dejanov košarkaški otac kroz jecaj o svom đaku

Podsetimo, nakon utakmice sa Jutom, NBA liga je zbog smrti Dejana Milojevića odložila i susret Golden Stejta sa Dalas Maveriksima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter