Izvor: Arenasport.com
28.04.2023 u 07:29
0

EVROLIGA PROGLASILA POBEDU PARTIZANA, kazne u roku od 24 sata

Mnogi navijači Partizana ostali su u strahu posle prekinute utakmice u Madridu da bi crno-beli mogli da ostanu bez trijumfa, koji je na minut i 40 sekundi pre kraja, pri rezultatu 95:80 bio na dohvat ruke.

A, onda je izbio nezapamćen incident posle grubog nesportskog faula Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom. Došlo je do opšteg meteža među igračima dva tima, odgurivanja, pesničenja, pa čak i rvačkih zahvata, posle kojeg je jednog takvog od strane Geršona Jabusele nastradao Dante Egzum i teže povredio prst na nozi.

Kada je glavni sudija Sreten Radović odsvirao kraj utakmice posle nekoliko minuta pregledavanja snimka sa svojim saradnicima, ostalo je pitanje: ko je pobedio i šta će se dogoditi sa sjajnom partijom „parnog valjka“.

Ipak, dva sata kasnije stigla je i zvanična potvrda Evrolige: Partizan je pobedio, ima prednost 2:0, odnosno dve beogradske meč lopte za plasman na Fajnal-for u Kaunasu, a najduže u naredna 24 sata biće poznate sve kazne. Kandidata za suspenziju je mnogo, nažalost među njima su i pojedini košarkaši Partizana.

Naredna, treća utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida igra se u utorak 2. maja u rasprodatoj Štark areni u Beogradu.

Crno-beli PONOVO bolji u Madridu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter