Izvor: BSC HAPPY
04.05.2023 u 18:58
0

GROBARI POKAZALI VELIČINU: Crno-beli još jednim potezom odali počast žrtvama tragedije u školi

Nikome danas nije lako da istrči na parket, pogotovo ne košarkašima Željka Obradovića, ali jednostavno je - ovo se što pre mora zaboraviti.

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova imaju još jednu meč loptu za plasman na F4 Evrolige.

U Arenu dolazi još jednom ekipa madridskog Reala, rezultat je 2:1 u seriji za srpskog predstavnika, a ovaj meč imao je tužnu uvertiru.

Naime, osmoro dece i jedan čuvar ubijeni su u krvavom piru 13-godišnjeg dečaka u OŠ „Vladislav Ribnikar“ juče ujutru, a ta vest je potresla ceo svet.

Tim povodom, košarkaši Partizana večeras će na parket istrčati u kompletno crnim dresovima, a na opremi će biti odštampano i ime osnovne škole u kojoj se incident dogodio.

Mnogi su želeli da se odloži meč Partizan – Real, ali to nije bilo moguće. Klub i navijači tražili su način da se oda pošta žrtvama masakra, u sveopštoj žalosti u kojoj je Srbija od srede.

Navijači su saopštili da će se prvo poluvreme odigrati bez organizovanog navijanja. Poslata je poruka i da svi ponesu cvet, neće biti ni pesme na početku utakmice, pa će svi uzdignutih šalova i cvetova u tišini napraviti uvertiru.

– Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu.

Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan – piše u saopštenju.

SAOPŠTENJE NAVIJAČA PARTIZANA: Ponesimo po cvet i pokažimo pijetet žrtvama velike tragedije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter