Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
15.11.2023 u 22:31
0

HULIGANI IZ ZADRA NA SLOBODI: Evo kakva kazna im je izrečena za incidente protiv Zvezde

Neće moći neko vreme da prisustvuju utakmicama svog tima.

Desetorici navijača koje je policija u utorak privela u Zadru u sklopu istrage oko izgreda na utakmici između KK Zadar i KK Crvena zvezda, pušteni su na slobodu, potvrdio je danas portparol Opštinskog suda u Zadru Josip Dušević.

Prema njegovim rečima, devetorici je izrečena mera opreza zabrane posećivanja svih objekata u kojima igra KK Zadar na području Hrvatske.

– Mera će trajati dok za njom postoji potreba, najduže do pravosnažnosti odluke o prekršaju, a sprovodiće je pripadnici MUP-a – dodao je.

Svi privedeni imaju pravo žalbe Visokom Prekršajnom sudu u roku od tri dana, a samo jednom od njih nije dokazano učestvovanje u neredima na utakmici, prenosi Hina.

Zbog osnovane sumnje da su na utakmici 12. novembra između KK Zadar i KK Crvena zvezda Meridianbet u Sportskom centru Višnjik u Zadru izvikivali poruke čiji sadržaj iskazuje ili podstiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili verske pripadnosti, policija je u utorak privela hrvatske državljane starosti od 19 do 32 godina.

OLIMPIJAKOS DESETKOVAN: Jedan od ključnih igrača propušta meč sa Zvezdom?

U sklopu istrage na osnovu naloga Opštinskog suda u Zadru, sprovedeni su pretresi stanova i drugih prostorija uhapšenih osoba.

Policija je pronašla i oduzela veću količinu pirotehničkih sredstava i jedno sredstvo pogodno za napad i nanošenje povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter