Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 12:30
0

ISPLATILE SU SE NEPROSPAVANE NOĆI! Oglasio se presrećni Mijailović: Radujem se kao da sam igrač, a ne predsednik!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se nakon velikog uspeha crno-belih i plasmana među najboljih osam u Evroligi.

Crno-beli predvođeni Željkom Obradovićem, najtrofejnijim trenerom u Evropi, prvi put posle 13 godina izborili su učešće u plej-of elitnog košarkaškog takmičenja.

Ipak, tek posle poslednje runde i meča sa Panatinaikosom će saznati protivnika u borbi za fajnal-for.

– Realno sjajna utakmica, borbena utakmica. Neverovatan uspeh je pobediti Real, Olimpijakos i Monako na njihovom terenu. Tri od četiri najjače ekipe su savladane i to je zaista uspeh kojem svi navijači Partizana treba da se raduju, a onda imamo i prolazak u plej-of posle 13 godina. Orgomna stvar za Partizan i za sve navijače kluba koji su bili strpljivi svih ovih godina. Znali smo da ova ekipa može mnogo, sa Željkom, igračima, sa armijom navijača, menadžmentom koji vredno radi iza scene – rekao je Ostoja Mijailović za „Mozzartsport“.

Mogao bi Partizan da izbori peto mesto sa kojim bi ponovo igrao protiv Monaka, tima koji je dva puta savladao ove sezone.

FOTO TANJUG MILOŠ MILIVOJEVIĆ

 

– Daćemo sve od sebe da učinimo i više od ovoga, ali polako, idemo korak po korak. Imamo ABA ligu, pa onda i Panatinaikos, sve su vrlo važne utakmice za koje se tim sprema maksimalno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter