Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 15:45
0

Lebron spreman da igra i povređen večeras kako bi oborio rekord legendarnog Kobija Brajanta!

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms najverovatnije će biti u timu za večerašnji meč u NBA ligi protiv Dalasa iako ima problema sa povredom levog članka.

Američki mediji navode da Džejms ima veliki motiv da igra u večerašnjem duelu, koji je na programu od 20.30 sati po centralnoevropskom vremenu u Dalasu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On će u slučaju da nastupi na duelu sa Dalasom postati rekorder po broju utakmica koje je igrao na Božić. Džejms i Kobi Brajant su rekorderi, pošto su do sada odigrali po 17 utakmica na Božić.

Džejms je više puta ranije izjavio da voli da igra praznične utakmice. On smatra da je najbolja utakmica u istoriji božićnog programa odigrana 2016. kada je igrao za Klivlend protiv Golden Stejta.

SRPSKI KOŠARKAŠ ODLIČAN: Bogdanović 19 poena u pobedi Atlante!

Večeras će u okviru NBA božićnog programa biti odigrano pet utakmica. Prvo od 18 sati igraju Njujork i Filadelfija, a potom Dalas i LA Lejkersi (20.30h). Boston i Milvoki se sastaju u 23 sata, a Golden Stejt igra sa Memfisom u dva sata ujutru.

Noć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu zatvara utakmica između Denvera i Finiksa u 4.30 ujutru po centralnoevropskom vremenu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter