Izvor:
17.10.2018 u 21:01
0

NOVI PORAZ PARTIZANA U EVROPI: Crno-beli se borili, ali Valensija ipak slomila otpor Beograđana u trećem kvartalu!

Košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Valensije rezultatom 79:71 u okviru trećeg kola Evrokupa.

Ovo je Partizanu drugi poraz u Evropi, dok je Valensija upisala treću pobedu u grupi.

Partizan je igrao egal čitavo prvo poluvreme, ali je katastroflna igra crno-belih u trećem kvartalu koštala Beograđane nove pobede.

Jedan od najboljih na terenu bio je Đorđe Gagić, koji je zbog brzih faulova malo vremena provodio na terenu. Pejdž je svojim šutevima i ulazima držao crno-bele u meču, ali je u drugom poluvremenu bio potpuno zaustavljen.

Igra je spala na one najmlađe koji su pokazali da mogu da se bore sa najvećima. Dobru partiuju pod obra obruča su pružili Gavrilović i Nikolić, ali sami nisu mogli da se izbore sa raspoloženim domaćinom.

Partizan je u ovom meču bio bez pomoći dva možda i najbolja igrača Sija i Zagorca, koji su zbog povrede odmarali. Deo tereta je spao na Vanju Marinkovića koji je tokom celog meča bio van ritma.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Vil Tomas sa 17 poena (4/6 dva, 2/3 tri), a pratili su ga Majk Tobi sa 15 poena i pet skokova, te Luj abiri sa 12 poena.

Crno-bele je u izostanku najboljeg igrača Radeta Zagorca nosio Markus Pejdž sa 14 poena uz tri asistencije, a dvocifren učinak imali su još Aleksej Nikolić sa 12, te Aleksandar Aranitović sa deset poena.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter