Izvor: Happy BSC Portal
15.01.2024 u 03:30
0

NOVI POTEZ KOJI JE RASPAMETIO NBA: Akcija koja pokazuje svu moć njegovog talenta (VIDEO)

Nastavio je Nikola Jokić da brijira, protiv Indijana Pejsersa je u pobedi 117:109 ubacio 25 poena uz 12 skokova i devet asistencija, a jedan pas je posebno oduševio sve.

Jokić je na 3:06 pre kraja treće deonice pri rezultatu 78:75 dobio jednu loptu u reketu rivala, okrenut leđima.

Kada su svi očekivali da će početi da „zida“ i njegovu završnicu ka košu, a odbrana Indijane se skupila kako bi ga onemogućili, Jokić je u trenutku kada su gosti pojurili ka njemu kako bi ga duplirali uputio pas na ivicu reketa, nakon čega su usledila još dva pasa i trojka iz ćoška.

JOKIĆ DOMINIRAO, DENVER POBEDIO: Nikoli nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl (VIDEO)

Iako nije zabeležio asistenciju (mada je gotovo pola koša njegovo), jasno je da su Nagetsi priliku za otvorenu trojku dobili jer je čitava odbrana gostiju bila fokusirana isključivo na Jokića, koji je to kaznio na krajnje surov i za Pejserse bolan način – jednom loptom razbivši čitavu odbranu u paramparčad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter