Izvor: Arenasport.com
29.06.2023 u 09:30
0

PADA ODLUKA KO IDE U EVROLIGU: Nadamo se da će biti mesta za Partizan i Zvezdu

Bord Evrolige danas bi trebalo da održi sastanak koji, po informacijama iz Španije, treba da počne u 10.00 časova, posle kojeg bi trebalo da budu upoznati svi učesnici Evrolige naredne sezone.

Za sada se zna da će se u evropskoj eliti od oktobra nadmetati aktuelni šampion Evrope Real Madrid, te Barselona, Baskonija, Olimpijakos, Panatinaikos, Efes, Fenerbahče, Makabi, Olimpija iz Milana, Žalgiris, Bajern i ASVEL, dok su ostali učesnici nepoznati.

DAN D ZA „VEČITE“ Evroliga donosi konačnu odluku o učesnicima za narednu sezonu

Osvajanjem AdmiralBet Aba lige Partizan je gotovo sigurno obezbedio prolaz u evropsku elitu, a svi vodeći košarkaški mediji su sigurni da će se u grupi učesnika naći i francuski Monako na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Saša Obradović, a koji je prošle sezone nastupao na Fajnal foru u Kaunasu.

I tu se dolazi do najzanimljivijeg dela.

Košarkaši Gran Kanarije su pobedom protiv Turk Telekoma u finalu Evrokupa uspeli da obezbede učešće u eliti naredne sezone, ali su zbog finansijskih problema odustali od takmičenja i ostaje otvoreno pitane ko bi mogao da ih zameni.

Turski tim veruje da su oni ti koji su zaslužili da zauzmu njihovo mesto, a pretendenti na ostala slobodna mesta su Crvena zvezda, Virtus, Alba iz Berlina i Valensija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter