Izvor: KURIR.RS
27.08.2023 u 16:53
0

PETRUŠEV NIJE TRENIRAO: Pešić otkrio da li će igrati i šta je pokazao snimak povrede

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je trening dan posle pobede nad Kinom, a uoči meča protiv Portorika.

Na treningu u Manili nije bilo Filipa Petruševa koji se povredio u drugoj četvrtini meča protiv Kineza.

– Petruševu je malo natekao zglob, nije trenirao, nismo želeli. Snimak je pokazao da su tetive u redu, što je dobra vest, nismo hteli da ga opterećujemo. Radio je nešto što je mogao da radi. Da li će igrati? Videćemo, ne znam, tek pred utakmicu ćemo odlučiti – rekao je Pešić novinarima u Manili.

O narednoj utakmici protiv Portorika, Pešić je rekao.

– Ovo je početak prvenstva. Svaka utakmica na prvenstvu sveta je važna. Za razliku od Indijanapolisa, gde je bio drugi sistem i gde si mogao neku utakmicu da izgubiš, ovde nemaš pravo. Gubiš utakmicu i ispadaš iz daljeg programa. Mnogo je važno da to znamo i to nam je razlog da razgovaramo sa igračima o značaju utakmice. Želimo svaku utakmicu da iskoristimo da pobedimo, ali i da napredujemo, kada je u pitanju timska igra, i individualna, da igrači podižu svoju formu – rekao je naš selektor.

OVO SE NE ZABORAVLJA: Legendarni momenti srpske košarke – od Slavnića do Teodosića! (VIDEO)

Srbija u ponedeljak od 14 časova protiv Portorika igra utakmicu 2. kola grupe B na Mundobasketu u Manili, koju uživo iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter