Izvor: Informer.rs
22.06.2023 u 14:45
0

SUD DONEO ODLUKU: Ostoja Mijailović nije predsednik JSD Partizan, JSD se oglasio saopštenjem

Kraj sage - predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović nije predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, doneo je presudu Prvi osnovni sud u Beogradu.

„Usvaja se tužbeni zahtev tužioca Fudbalskog kluba „Partizan“ sa sedištem u Beogradu, u odnosu na tuženog Jugoslovensko sportsko društvo „Partizan“ sa sedištem u Beogradu, pa se UTVRĐUJE da su ništavne i da ne proizvode pravna dejstva Odluka o izboru Ostoje Mijailovića za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, donete na Vanrednoj sednici Skupštine Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, koja je održana dana 12.09.2022. godine i Odluka o imenovanju lica ovlašćenog za zastupanje, doneta na sednici Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, koja je održana 13.09.2022. godine.“ navodi se u obrazloženju presude.

OSTOJA MIJAILOVIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA I IGRAČIMA PARTIZANA: Šta god pričali, lagali i POKUŠAVALI…

Na ovu presudu odmah je reagovalo Jugoslovensko sportsko društvo, koje se oglasilo saopštenjem.

„Imajući u vidu da advokati Sportskog društva Partizan još uvek nisu dobili pismeni otpravak presude, u ovom trenutku možemo samo da vas informišemo da je u pitanju prvostepena presuda koja se odnosi na skupštinu Sportskog društva Partizan koja je održana dana 13.09.2022. godine, a kojom je samo delimično usvojen tužbeni zahtev i na koju imamo pravo žalbe, kao i da je novo rukovodstvo Sportskog društva Partizan izabrano na sednici skupštine dana 17.03.2023. godine, a na osnovu koje je predsednik Ostoja Mijailović registrovan u Agenciji za privredne registre. Posebno naglašavamo da predstavnici Fudbalskog kluba Partizan konstantno podnose tužbe protiv Sportskog društva Partizan navodeći da su članovi istog, dok u javnosti i pred Agencijom za privredne registre iznose informacije da su istupili iz Sportskog društva Partizan, odnosno da nisu više njegov član, čime namerno dovode u zabludu kako državne organe, tako i navijače Partizana“ navodi se u saopštenju JSD-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter