Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
24.10.2023 u 08:42
0

SUDAR VEČITIH RIVALA: Aleksa dao obećanje navijačima, Doužer čestitao Meginoj deci

Fokus je već na mečevima koji dolaze

Još uvek se košarkaši Partizana nisu oporavili od neugodnog poraza od Mege u poslednjim trenucima meča, a već moraju da se fokusiraju na ono što dolazi, dva uzastopna večita derbija sa Crvenom zvezdom, najpre u Evroligi, a potom i u AdmiralBet ABA ligi.

Nakon jučerašnje drame i poraza, Partizanovi košarkaši su istakli da je vreme da se skupe. Nije problem bio samo u poslednjem košu, već u odbrani tokom celog meča, o čemu je govorio i trener Željko Obradović.

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ 

 

Ipak, igrači su već fokusirani na naredni meč, odnosno duele sa Crvenom zvezdom, a bek Aleksa Avramović je poručio navijačima da očekuju znatno borbeniji i ozbiljniji tim na terenu sa večitim rivalom.

– Česitam Megi na sjajnoj borbi i zasluženoj pobedi. Mi smo jako loše u meč i dozvolili im da se odvoje na 20 razlike… Međutim, pokazali smo neki karakter u drugom poluvremenu. Pre svega nošeni enegrijom Kaminskog i Jaramaza koji su iskočili i odigrali sjajno drugo poluvreme. Ovo nam je treći poraz i stvarno je vreme da se skupimo. Atmosfera u ekipi je zaista dobra i trudimo se da bodrimo jedni druge i da se podižemo ako neko pada u formi. Znamo kakve dve utakmice nam predstoje. Daćemo mnogo više nego što je potrebno da se pobedi Zvezda. To mogu da obećam navijačima – rekao je Avramović.

OBRADOVIĆ NAJAVIO GOSTOVANJE MEGI: „Napravili su zanimljivu ekipu sa mladim igračima, neće biti lako“

Novajlija u crno-belom dresu, Pi Džej Doužer, ponovo je imao zapaženu ulogu na terenu, ali je i čestitao rivalu.

– Bili su agresivni i odigrali zaista dobru utakmicu. To je skup dece koja su gladna i igraju jako. Bila je to zaista sjajna utakmica za njih. Imali smo sastanak tima, sutra se vraćamo na posao – porućio je Doužer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter