Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.01.2024 u 19:43
0

VELIKA ČAST: Željko Obradović vodi tim Evrope protiv Hrvatske (VIDEO)

Aco Petrović otkrio ekskluzivu za meč u čast njegovog brata Dražena.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske će odigrati meč sa selekcijom tima Evrope 5. septembra u čast Dražena Petrovića, a selekciju tima Evrope predvodiće trofejni trener Željko Obradović.

Ovu informaciju otkrio je Aco Petrović u emisiji „ABA Talks“. On se prvo osvrnuo na nedavni susret u Zagrebu.

 

– Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me dirnulo. Uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga se nas dvojica jako poštujemo – rekao je Petrović i onda otkrio:

– Mogu u krajnjoj liniji da vam dam jednu ekskluzivu, mogu polako da počnem da otkrivam. Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom Draženove zaostavštine. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv jedne selekcije Evrope. A ko će da vodi selekciju Evrope? Naravno najtrofejniji evropski trener.

POČINJE BORBA ZA ŽUĆKOVU LEVICU: Večiti derbi tek u finalu Kupa Koraća (FOTO)

Potom je dodatno pojasnio:

– Nas dvojica imamo takve odnose, on je bez ikakvog problema pristao na to da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ostavilo je to utisak na mene i taj zagrljaj je bio spontan – istakao je Petrović.

Da podsetimo, Dražen Petrović, jedan od najboljih košarkaša sa ovih prostora, poginuo je 1993. godine u Nemačkoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter