Izvor: Happy BSC Portal
03.12.2023 u 16:17
0

ŽELJKO JAKO ZAGRLIO LESORA: Miljenik „grobara“ umalo zaplakao (VIDEO)

Emotivne scene.

Francuski košarkaš Matijas Lesor zauvek će pamtiti četvrtak veče, Štark arenu i svoje prvo gostovanje Partizanu od kada je napustio crno-bele. As Panatinaikosa doživeo je sa svojim timom bolan poraz, uz ispuštenu prednost od 10 poena u poslednja četiri minuta, ali to će sigurno biti manje značajan utisak koji će poneti iz Srbije.

Lesor je dočekan kao ljubimac Grobara, centar šampionskog tima crno-belih i košarkaš koji je ušao u srca svim navijačima Partizana. Došao je u zimu 2022. godine kao igrač koji potpisuje kratkoročne ugovore sa evroligašima, a otišao je kao jedan od najboljih visokih igrača u ligi i to je u skladu sa tim i „naplatio“ bogatim ugovorom. I najvažnije, Lesor ne zaboravlja ko je veoma zaslužan za to – naravno, Željko Obradović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Podrazumeva se da je Francuz sam uložio svoj trud i ne bi mu trebalo bilo šta oduzimati, ali bez Željka Obradovića da ga vodi sigurno je da Lesoru karijera ne bi išla putem kojim ide u ovom trenutku, niti bi on igrao na nivou na kojem je sada. Sigurno mu je i ta misao prošla kroz glavu posle utakmice, kada ga je u jednom trenutku neko potapšao po leđima. Okrenuo se i video „Žoca“.

Posle velike borbe i iscrpljujuće partije, u kojoj je igrao praktično bez izlaska iz igre, Lesor je pun emocija napustio teren, pozdravljajući se sa svima u crno-belom na terenu, a naravno – posebno sa Obradovićem:

Lesor je došao u Štark arenu zajedno sa članovima svoje porodice – suprugom i sinom koji je i izašao na parket na kojem je njegov otac ušao u srca navijačima crno-belh, kao i oni njemu. Predsednik kluba Ostoja Mijailović dočekao je sa poklonom – megafonom, kojim je Francuz vodio navijanje posle Partizanovih pobeda. U četvrtak uveče oni su ponovo slavili veliki uspeh, ali Lesor je ovog puta bio na suprotnoj, „zelenoj“ strani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter