Izvor: BSC Happy
27.12.2023 u 18:15
0

ŽOC NAJAVIO: Trener Partizana ima dobru i lošu vest pred crno-beli derbi

Crno-beli u četvrtak od 18.30. dočekuju jedan od najuspešnijih timova ove sezone u Evroligi - Virtus iz Bolonje.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović na otvorenom treningu dan pred meč 17. kola otkrio je novinarima da Alen Smajlagić neće biti u sastavu zbog povrede skočnog zgloba zadobijene u Zadru, dok će se Uroš Trifunović naći na zagrevanju u opremi prvi put od 17. novembra i utakmice sa Albom.

Međutim, Obradović je napomenuo da ne treba očekivati da Trifunović zaigra u ovom derbiju crno-belih prvaka Evrope, jer se s njegovim oporavkom i uvođenjem u ritam neće žuriti.

Partizan se nalazi u karavanu timova sa skorom 9-7, koji okupira pozicije od 4 do 10 na tabeli Evrolige i ima priliku da dodatno popravi plasman na zatvaranju prvog kruga ligaškog dela sezone.

To naravno neće biti lako, jer u goste stiže sastav Luke Bankija, koji igra iznad očekivanja i, uz Barsu, jedini koliko-toliko prati neprikosnoveni Real Madrid.

I Virtus je ove sezone imao problema sa povredama, ali u ovom trenutku izvestan je samo izostanak Džordana Mikija.

Utakmica će biti prenošena na našem prvom kanalu uz standardan studio pre i po završetku meča, uključenja ispred dvorane i direktan prenos konferencije za medije dvojice trenera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter