Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
16.11.2023 u 09:42
0

ŽOC PECNUO IGRAČE ZBOG MOTIVACIJE: „Ima situacija koje su stvar želje, da budeš hrabriji…“

Trener crno-belih zamera svojim pulenima manju želju.

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna iz Minhena sa 94:85 i sada imaju skor od tri pobede i pet poraza u Evroligi. Crno-beli su imali veliku podršku Grobara u Minhenu, imali su pravi „domaći teren“, ali je Bajern ipak u finišu odigrao bolje i došao do pobede.

Trener Partizana Željko Obradović održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da rezultat ne oslikava pravo stanje stvari.

– Da, bila je zanimljiva utakmica, ako gledate rezultat, bilo je +9, deluje kao laka utakmica za Bajern, a zapravo je bila utakmica na jednu loptu. Igrali smo dobro prvo poluvreme, potom smo odigrali loše drugo poluvreme, potom smo želeli da se vratimo, ali nismo uspeli i čestitam Bajernu na pobedi.

Usledilo je pitanje na srpskom „Pričali ste o problemima sa motivacijom, postoji li veća motivacija od ovoga u dvorani i može li da se popravi odbrana?“

ŠOKANTAN PORAZ PARTIZANA U MINHENU: Crno beli izgubili posle ogromne drame, Kaboklo i Grobari DOMINIRALI, ali nedovoljno (FOTO/VIDEO)

– Oba ptianja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo – rekao je Obradović, koji je još nešto želeo da doda i zahvalio se Bajernu.

– Želim da kažem još nešto, hvala Bajernu na čitavom dočeku, ovo je nešto neverovatno i primer za sve u Evroligi. Hvala iz dubine srca, osećali smo se sjajno – rekao je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter