Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
16.11.2023 u 09:49
0

ALEKSA AVRAMOVIĆ POSLE PORAZA OD BAJERNA: „Pred našim navijačima nemamo pravo na grešku“

Košarkaši Partizana poraženi su u 8. kolu Evrolige od minhenskog Bajerna rezultatom 94:85. Četa Željka Obradovića je odlično otvorila meč, međutim u nastavku se igra raspala, posebno u odbrani.

Nakon meča, svoje izlaganje imao je i Aleksa Avramović. Odlični plejmejker istakao je da ekipa mora da ostane pribrana, te da ih u petak očekuje izuzezno važan duel sa Albom u kojem nemaju pravo na grešku.

– Mislim da smo otvorili fantastično utakmicu sa 32 postignuta poena u prvoj četvrtini. Igrali smo fenomenalno u napadu, radili smo dobre stvari, međutim, oni su pogađali teške šuteve kojima su se vratili u utakmicu. Posle su držali kontrolu do četvrtite četvrtine gde smo se mi vratili kroz par dobrih odbrana, međutim, ova utakmica je odlučena na jednu loptu, Pi Džej je imao šut za izjednačenje. Bila je dobra utakmica, napadačka, mi nismo istrajali do kraja… Kažem,vratili smo se u utakmicu, imali smo samopouzdanje i glave gore. .Moramo da budemo pribrani, jer nas za dva dana očekuje duel protiv Albe koja je slična ekipa kao oni. Pred našim navijačima nemamo pravo na grešku – istakao jeAleksa Avramović.

ŽOC PECNUO IGRAČE ZBOG MOTIVACIJE: „Ima situacija koje su stvar želje, da budeš hrabriji…“

Podsetimo, meč između Partizana i Albe na programu je u petak od 20.45 časova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter