Izvor: Tanjug
10.01.2023 u 07:51
0

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Real u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju ekipu madridskog Reala, u okviru 18. kola Evrolige. „Mi smo jedna ekipa koja uvek misli da može da pobedi svakoga i tako ćemo igrati i protiv verovatno najkompletnije ekipe u Evropi“, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović pred utakmicu sa Realom.

– Real ima sve, ima i visinu i brzinu i plejmejkere, ali imaju i sjajan procenat šuta u poslednjim utakmicama, ne samo niski igrači već i krilni centri. Biće veoma teško igrati protiv njih, ali ćemo mi uz pomoć naše publike pokušati da pobedimo. Uveren sam da će veliki broj ljudi doći da nas bodri, onako pravo, sportski, izjavio je Ivanović.

NESLAVNO VEČE ZA BOGDANOVIĆA: Košarkaši Atlante pobedili LA Kliperse, Bogdan postigao samo četiri poena

Osvrnuo se trener „crveno-belih“ na status povređenih igrača u timu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Videli ste da je Luka Vildoza odlično, počeo je da trenira i dobro je. Teško da će za danas biti spreman, ali videćemo. Za sada je sve u redu, zaključio je Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter