Izvor: Alo.rs
10.10.2023 u 20:36
0

KOSTIĆ I VLAHOVIĆ DOBIJAJU DRUŠTVO? Juventus napravio listu potencijalnih pojačanja, na njoj i ime jednog Srbina

Na toj listi je i reprezentativac Srbije.

Nešto manje od 12.000.000 evra je potrošio Juventus letos u prelaznom roku. Loša ekonomska situacija je uticala na manjak pojačanja. Međutim, torinski gigant je spremio bogatiju listu želja za januarski prelazni rok.

Na toj listi je i reprezentativac Srbije Lazar Samardžić. Kako se navodi, Juventus želi da pojača vezni red tokom zime. I to na centralnom mestu, kao i na poziciji ofanzivnog veziste.

LUKA MITROVIĆ ISPISAO NOVE STRANICE ISTORIJE KLUBA: Ovo što je košarkaš Zvezde uradio pošlo je za rukom samo četvorici igrača pre njega

Prva meta Juventusa je fudbaler Totenhema Pjer Emil Hojbjerg. Danac ima mizernu ulogu i minutažu u Totenhemu. A kako dve ekipe imaju sjajne odnose (transferi Kuluševskog, Bentankura…) veoma je realno da do zaključka posla i dođe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter