Izvor: Tanjug
29.05.2022 u 22:33
0

FINALE PLEJ-OFA ABA LIGE Crvena zvezda ponovo bolja od Partizana 85:81, crveno-beli na korak od odbrane titule! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Partizana 85:81 u drugom meču finala plej-ofa ABA lige i povela 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Nikola Kalinić sa 25 poena, dok je Luka Mitrović dodao 14. Kod gostiju, najbolji je bio Aleksa Avramović sa 21 poenom, a Matijas Lesor je ubacio 18.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Partizan je bolje ušao u meč, ali je Zvezda dobrom igrom u napadu prvu četvrtinu dobila 29:18.

Domaći košarkaši su u većem delu druge četvrtine imali prednost od osam do 12 poena, a Partizan je uspeo u finišu prvog poluvremena da smanji prednost Zvezde na 47:40.

SRAMNO: VREĐALI SRBIJU, razvili NATO zastavu, pa im smanjena kazna!

Treću četvrtinu obeležio je mali broj poena oba tima, a Crvena zvezda je održavala prednost od pet do 10 poena. Crveno-beli su u poslednju četvrtinu ušli s vođstvom od 62:53.

Partizan je trojkama Avramovića u 34. minutu stigao do vođstva od 68:66. Usledila je serija trojki na obe strane, a Zvezda je zahvaljujući greškama košarkaša Partizana na tri minuta pre kraja povela 78:73. Crveno-beli su uspeli su u finišu meča da sačuvaju vođstvo i da u penal završnici dođu do druge pobede u finalnoj seriji.


Treći meč je na programu u sredu, 1. juna od 20:30 časova, a domaćin će biti ekipa Partizana.

Eventualna četvrta utakmica biće odigrana 3. juna, a potencijalna mastorica tri dana kasnije.

Titulu u ABA ligi brani Crvena zvezda. Pobednik regionalnog takmičenja igraće naredne sezone u Evroligi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter