Izvor: Kurir
18.03.2024 u 15:44
1

KRAĐA KOJA SE NE PAMTI: Zbog ove odluke UEFA, Srbija ne ide na Evropsko prvenstvo!

Esports reprezentacija Srbije bila je na dobrom putu da se domogne Evropskog prvenstva, međutim UEFA je odreagovala i stopirala našeg igrača Miloša Krunića.

Popularni “Kruna” odigrao je sedam mečeva i ostvario šest pobeda uz jedan poraz. Isti učinak imali su Francuz i Španac, ali je zbog boljeg medjusobnog skora Srbin završio na prvom mestu.

Kako pravilnik nalaže, u toj situaciji se pravi trugao pobeda i poraza izmedju pomenuta tri igrača u kome je srpski predstavnik bio najbolji. Medjutim, Uefa je po ko zna koji put pokazala da funkcionise po principu dvostrukih aršina i odlučila je da Kruna ponovo igra protiv oba rivala, gde je poražen usled šoka koji je doživeo.

Neverovatna situacija koja je za Uefa postala nešto normalno. Očekuje se reakcija Fudbalskog saveza Srbije u što skorije vreme

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRAĐA KOJA SE NE PAMTI: Zbog ove odluke UEFA, Srbija ne ide na Evropsko prvenstvo!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter