Izvor: ALO.RS
07.10.2023 u 09:28
0

KUKOČ U BOLNICI U ČIKAGU: Legendarni košarkaš fotografijom zabrinuo sve navijače (FOTO)

Legendarni hrvatski košarkaš i bivši reprezentativac Jugoslavije, Toni Kukoč, objavio je na svom Instagramu fotografiju iz bolnice u Čikagu, gde je proveo poslednja dva dana i zahvalio se doktorima koji su brinuli o njemu.

Nije poznat razlog odlaska u bolnicu, ali sudeći po nasmejanom licu Kukoča i podignutom palcu, očigledno je sve prošlo u najboljem redu.

Veliko hvala doktorima Kolmanu i Majersu, kao i ostalom osoblju bolnice Raš, koji su brinuli o meni poslednja dva dana. Takođe i mom prijatelju doktoru Medenici, koji je uvek tu kada je potrebno. Nadam se brzom oporavku – poručio je Toni Kukoč.

Mnogi njegovi obožavaoci zabrinuli su se u komentarima, svi mu žele brz oporavak i nadaju se da je sve sa njegovim zdravljem u redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Kukoč (@toni_kukoc7)

Toni Kukoč je rođen u Splitu 18. septembra 1968. godine i mnogi ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena.

Osvojio je tri puta NBA titulu sa legendarnom generacijom Čikago Bulsa predvođenu Majklom Džordanom, takođe je tri puta dizao i pehar Evrolige i tri puta bio MVP fajnal fora Evrilige.

Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio svetsko zlato 1990. godine, kao i dva srebra i jednu bronzu na Evrobasketu. Sa hrvatskom reprezentacijom je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1992, bronzu na Mundobasketu 1994. i bronzu na Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter