Izvor: Sportal
07.10.2023 u 10:24
0

ODBOJKAŠI ZA SADA BEZ VIZE ZA PARIZ: Orlovi izgubili od Amerikanaca! Liga nacija iduće godine poslednja nada za plasman na OI

Više nema ni teoretskih šansi. Srbija neće izboriti olimpijsku vizu na kvalifikacionom turniru u Tokiju, pa će kroz Ligu nacija naredne godine morati da se bori za što bolji plasman na FIVB rang listi kako bi se našla u Parizu.

Izabranici Igora Kolakovića izgubili su od Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 (25:19, 25:18, 25:17).

Bio je to njihov treći poraz u grupi B, pa sa skorom 3-3 pred poslednje kolo nemaju šansu da se domognu jedne od prve dve pozicije koje garantuju mesto na Olimpijskim igrama.

KUKOČ U BOLNICI U ČIKAGU: Legendarni košarkaš fotografijom zabrinuo sve navijače (FOTO)

„Plavoj četi“ ostaje nada da će se naći u Parizu preko rang liste. Prema pravilniku, preostalih pet učesnika olimpijskog turnira biće poznato 24. juna, po okončanju preliminarne faze Lige nacija.

Prioritet prilikom određivanja imaće selekcije sa kontinenata koje u tom trentuku nemaju kvalifikovane reprezentacije, a potom najuspešnije selekcije sa FIVB rang. Srbija je u ovom trenutku na devetom mestu, pa ima čemu da se nada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter