Izvor: TELEGRAF
07.10.2023 u 10:45
0

ČEKA IH DRAKONSKA KAZNA: AEK identifikovao navijače koji su uneli transparent „Kosovo je Albanija“

Oni su snimljeni i identifikovani preko kamera na "OPAP Areni", a odlučeno je da će biti ozbiljno kažnjeni, javlja grčka "Gazeta".

Fudbalski klub AEK oštro je osudio dešavanja na utakmici protiv Ajaksa, kada su dvojica navijača domaćih digli skandalozan transparent sa natpisom „Kosovo je Albanija“.

Atinski klub se odmah ogradio od incidenta, a naknadnom istragom, počinioci ovog incidenta su identifikovani.

SA GAĐENJEM ODBACUJEMO PAROLU „KOSOVO JE ALBANIJA“: AEK poručuje da će naći krivce za sporni transparent i da im više nikada neće biti dozvoljen ulazak na stadion!

Oni su snimljeni i identifikovani preko kamera na „OPAP Areni“, a odlučeno je da će biti ozbiljno kažnjeni, javlja grčka „Gazeta“.

Naime, dvojici prestupnika, doživotno će biti zabranjen ulazak na stadion „OPAP Arena“, odlučio je klub.

Podsetimo, skandalozni transparent se našao na ogradi tribine sa najvatrenijim pristalicama žuto-crnih, gde je stajao nekoliko minuta, nakon čega je uklonjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter