Izvor: Sportalo
05.04.2024 u 09:39
0

LOŠ ZNAK: Novak obavlja poslednje pripreme pre Monako, ali…

Najbolji teniser sveta obavlja poslednje pripreme za turnir u Kneževini, a sezona na šljaci upravo počinje ovde. Novak Đoković ispao je u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu, a onda se povukao sa Mastersa u Majamiju.

U međuvremenu je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, a na teren će se vratiti na Mastersu u Monte Karlu (7. – 14. april). Najbolji teniser sveta obavlja poslednje pripreme za turnir u Kneževini, a sezona na šljaci upravo počinje ovde.

Nole je do sada trenirao sa Holgerom Runeom, a tokom četvrtka je radio sa istim igračem kao u Indijan Velsu. U pitanju je Sebastijan Korda, američki teniser koji je 27. reket na ATP listi.

Verovatno da ništa ne predstavlja, ali Nole se nije dobro proveo poslednji put kada je trenirao sa Kordom, jer je na istom turniru ispao u drugom kolu. To se desilo baš na nedavnom Indijan Velsu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter