Izvor: Kurir.rs
30.09.2023 u 10:05
0

MITROVIĆ POTPUNO POLUDEO, PSOVAO, PREKRSTIO SE, PA IZAŠAO SA TERENA: Svi se pitaju zbog čega je Srbin ovako reagovao (VIDEO)

Rekorder reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, postigao je šesti gol u dresu Al Hilala.

Na utakmici protiv Al Šababa (2:0), Mitrović je bio strelac u 76. minutu, a samo sedam minuta kasnije odlukom trenera, Žorža Žesusa, napustio je teren.

Umesto njega je u igru ušao Hasan Tambakti, a dok je izlazio sa terena Mitrović je bio očigledno besan.

NEJMAR ASISTIRAO – MITAR POCEPAO MREŽU AL ŠABABA: Srpski napadač postigao novi gol u Saudijskoj Arabiji (VIDEO)

Psovao je na srpskom jeziku, a nije ni pokušao da sakrije emocije koje je u tom trneutku osećao. Pred izlazak sa terena se prekrstio, a sve to su zabeležile kamere, pa možete da vidite na snimku.

Deluje kao da je srpski centarfor pobesneo zbog odluke trenera da ga zameni, međutim, postoji mogućnost da je nešto drugo iznerviralo Mitrovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter