Izvor: HAPPY BSC
02.09.2023 u 14:43
0

KRALJ OD ARABIJE: Mitar ponovo trese mreže u Saudijskoj Arabiji-PRVI HET TRIK (VIDEO)

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je prvi het-trik u dresu Al Hilala i to u derbiju protiv Al Itihada. Mitrov tim je na kraju pobedio 4:3 (3:1) i time su izbili na prvo mesto na tabeli lige Saudijske Arabije. Mitrović je još jednom pokazao klasu tako što je postizao golove u 20, 60. i 65. minutu, kojima je Al Hilal uspeo da izjednači rezultat, da bi konačno pobedu i tri boda doneo Al Davsari u 71. minutu na asistenciju Sergeja Milinković-Savića.

@ssporttr Aleksandar Mitrović’den MUHTEŞEM GOL! 🚀🚀🚀 #gol #goal #keşfet ♬ orijinal ses – S Sport

Mitrovića nisu mogli da zaustave N’Golo Kante i Fabinjo iz Al Itihada, do skoro fudbaleri Čelsija i Liverpula, dok je dobitnik „Zlatne lopte“ Karim Benzema nastavio da igra ispod očekivanja za platu od 100 miliona evra. Postigao je jedan gol u 38. minutu, ali i dalje je to daleko slabije nego što su Saudijci planirali kada su mu dali ogromnu platu.

Iapk saudijci ga nazivaju heroojem, u svom postu kada je komentarioso igru Kristijana Ronalda

Što se tiče Mitrovića, koji ima četiri puta manju platu nego Karim Benzema, na svom kontu ima već četiri gola i asistenciju u dresu Al Hilala, a tek u napadu treba da mu se pridruži Nejmar. Videćemo kakav će tandem biti njih dvojica, a već sada funkcioniše saradnja sa Sergejem, Rubenom Nebešom, Kulibalijem… Pogledajte i sve golove koje je Aleksandar Mitrović postigao u velikom derbiju i „kupio“ navijače Al Hilala!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter