Izvor: KURIR
30.09.2023 u 11:02
0

NOLE ZNA DA IGRA I GOLF: Đoković slavio pobedu na takmičenju u Rimu, pa objavio karikaturu (FOTO)

Novak Đoković učestvovao je na „Rajder Kupu“, prestižnom golf turniru, koji se ovog puta održava u Rimu, a njegov tim, na kraju je uspeo da trijumfuje.

Novak je učestvovao na „Ol-star“ meču, zajedno sa Geretom Bejlom, Karlosom Saincom, Andejem Ševčenkom i drugima. Đoković je igrao u paru sa Kip Popertom i uspeli su da savladaju Sainca i njegovog partnera.

KUCNUO JE ČAS: Direktora Australijan Opena pitali da li će se stadion zvati „Novak Đoković“, ovo je odgovor!

Posle turnira Novak je na društvenim mrežama podelio zanimljivu karikaturu. Na njoj se vidi kako Novak igra golf, a na vrhu štapa, nalazi se teniski reket zalepljen selotejpom. Uz to, na futroli za golf palice je broj 24 i asocijacija na Kobija Brajanta, na kojeg asocira i ljubičasto žuta mamba…

Ovu karikaturu nacrtao je jedan od Novakovih fanova, a Nole je oduševljeno podelio sa svojim pratiocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter