Izvor: Kurir
13.02.2024 u 17:01
0

NBA ZVEZDA UTUČENA NAKON SAHRANE DEJANA MILOJEVIĆA: Smogao snage da kaže samo jedno

Golden Stejt Voriorsi pobedili su Jutu Džez sa 129:107 bez trenera Stiva Kera, koji je doputovao u Beograd kako bi prisustvovao sahrani Dejana Milojevića, a sada se iz daleke Amerike oglasila i prva zvezda tima Stef Kari.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju, veče pe nego što je njegov Golden Stejt, gde je bio pomoćni trener zadužen za centre, trebalo da igra meč sa Jutom.

Ta utakmica je odložena posle tužnih vesti, pa je naknadno jutros odigrana, baš dan nakon sahrane Dejana Milojevića.

Prva zvezda tima Stef Kari nije mogla da savlada emocije nakon pobede pričajući o Dejanu.

Prinscreen

-Znali smo da će ovo putovanje biti teško, samo su se emocije vraćale na mestu gde se to dogodilo, i bilo je čudno bez Stiva. Uspeli smo da izađemo i odgiramo dobro u čast Milojevića – rekao je Kari.

NBA zvezda je i prošlog meseca govorila o Milojeviću i koliko mu je teško pao njegov prerani odlazak.

SRBIJA PROTIV HRVATSKE U ODLUČUJUĆOJ UTAKMICI: Delfini entuzijastično ulaze u meč, evo šta kažu kladionice!

-Svi smo u šoku. Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali… Teško je, veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu. Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično – kazao je Stef, dok se trudio da ne zaplače.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter