Izvor: telegraf.rs
16.03.2024 u 11:22
0

Sve će vas nasmejati: LEGENDARNA IZJAVA KOLEGE O NEMANJI MATIĆU

Nasmejao je sve nekadašnji fudbaler Mančester sitija

Pamte se brojne sjajne partije koje je nekadašnji fudbaler Mančester sitija, Jaja Ture pružao na „Etihadu“ za Građane, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona i oba nacionalna Kupa.

On je nedavno dao intervju u kojem je između ostalog morao da navede igrača protiv kojeg mu je bilo najteže da igra na terenu, a odgovorom je iznenadio sve. U pitanju je bio srpski fudbaler – Nemanja Matić!

„ŽENSKI NOVAK“ PONOVO DOMINIRA: Igra protiv Grkinje za titulu na Indijan Velsu

Sa njim je vodio duele dok je naš Nemanja igrao u Čelsiju, a kaže da je malo ko mogao da ga zaustavi kao stameni Srbin.

 Mrzim ga, uvek sam mrzeo tog s*ronju – rekao je Ture, pa nastavio:

 Protiv njega je uvek teško igrati. Visok je i snažan, bilo je zabavno igrati protiv njega, mada je bilo teško. Jak je i visok. Malo ko je mogao da igra protiv mene i da me zaustavi, a Matić je bio jedan od onih koji su znali da mi zadaju probleme. Može da trči, da se vrati u odbranu, da se prati, da se bori. On je stvarno dobar igrač – rekao je Ture.

Legendarni fudbaler trenutno je pomoćnik u reprezentaciji Saudijske Arabije, a prethodno je isti posao obavljao u Standardu i Totenhemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter