Izvor: happy
14.02.2024 u 08:23
0

NIKAD JAČI SUKOB! U NBA ligi padaju strašne prozivke, Jokić se našao u centru skandala ni kriv ni dužan

Drejmond Grin rešio je da brutalno odgovori Jusufu Nukriću na prozivke

– Mališa pokušava da se postavi, da me odgura. Sa svojim nevaljalim šutom ubacuje šest poena na utakmici i odlučuje da „proslavi“ pokazivanjem na parket. Udara u pod, a iskreno, nisi dovoljno dobar da radiš takve stvari. A, onda dovodi u pitanje moj karakter. Kakva kukavica. Ovo je utakmica koju si izgubio, u kojoj ste uništeni i jedina stvar o kojoj bi trebalo da pričaš jeste kako ste kažnjeni. Kakva sramota. I, oni očekuju da pobede sa tim tipom. Iskreno rečeno ja sam četvorostruki Ol star i četvorostruki šampion NBA lige. I, trebalo bi da te uništim. Trejdovan si zbog Džokera (Nikole Jokića), kako bi on postao ono što je danas. On i Kevin dovodili su ranije u pitanje moj karakter. A to je kukavički – istakao je Grin.

Jedno je sigurno, na ovom se neće zaustaviti, tek se očekuje da bude „vruće“ u sukobu ova dva igrača…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter