Izvor: Alo.rs
14.04.2024 u 09:41
0

NOVAK PONOVO NA UDARU MRZITELJA I KRITIČARA: Amerikanac IZDAO Đokovića i tražio da se KAZNI

Izgubivši od Kaspera Ruda u polufinalu ATP turnira u Monte Karlu, Novak Đoković se ponovo našao na udaru mrzitelja i kritičara, koji jedva čekaju njegov neuspeh kako bi se naslađivali.

Iako je u dobrim odnosima sa Endijem Rodikom, Amerikanac je u emisiji „Tenis kanala“ odlučio da ozbiljno udari na Srbina, rekavši da je sudija morao da ga sankcioniše kada je opsovao tradicionalno nepristojnu publiku:
– Ne zanima me ko je, Novak ili bilo ko drugi, morao je da dobije upozorenje od sudije za psovanje publike. Novak je opsovao tri puta, a nije dobio nijedno upozorenje – rekao je nekadašnji „broj jedan“ u svetu.
Utisak je da Đoković ima sve manje strpljenja za dobacivanja iz publike, koja su najčešće događaju baš na njegovim mečevima i to u sada već decenijskom trajanju.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter